;

ActionRun är för alla!

ActionRun är ett lopp där alla är välkomna och alla kan delta.
Vi har olika klasser som RunForFun, Motionär och Elit- för att alla ska kunna delta
utefter sina egna förutsättningar.

Klasser

RUNFORFUN

RunForFun är nytt inför 2019 och det är för att ta ner tröskeln för de som vill prova på ActionRun men inte tidigare vågat. Det är ingen tidspress och klarar du inte ett hinder eller inte vågar så kan du bara springa vidare. Det finns inga krav förutom att du ska ha roligt under loppet!

MOTIONÄR

Motionär är för dig som tränar regelbundet och vill utmana dig själv mot tid. Du behöver absolut inte vara vältränad och konditionen beror på hur bra tid du vill uppnå. Klarar du inte ett hinder så får man göra 15 burnes som straff.

ELIT

Elit är för dig som kan visa upp resultat från tidigare lopp eller liknande eftersom det är en ansökningsprocess för att få en plats i elitklassen. Det krävs att du är vältränad och har en väldigt god kondition. Här har du chansen att kvala dig in till EM i OCR (Obstacle Course Racing) som är världens mest snabbast växande sport. 

flöde
hemsida1
hemsida2
       

Om ActionRun

 

ActionRun är ett av Sveriges största OCR / Hinderbanelopp som riktar sig till både elit och motionärer. En härlig mix av tekniskt roliga hinder i absolut världsklass. Välj mellan två svårighetsgrader 5 eller 8 km, med 30 respektive 40 hinder.
ANTAR DU UTMANINGEN?Eventkalender 2019

 
Borås - 4 Maj
Kalmar - 25 Maj
Malmö - 8 Juni
Västerås - 31 Augusti
Stockholm - 21 September
Fitness Festivalen - 7 Dec.

Samarbeten

 

Kontakt

 
ActionRun AB
Jutabo Bäckäng, 507 90 Brämhult
Org. nr. 556584-0351

Anmälan & Övriga Frågor
info@actionrun.se